دستگاه کباب ساز خانگی آسان گیر تک

خرید دستگاه کباب ساز خانگی

کباب ساز آسان گیر تک

کباب ساز

حتمآ گاهی وقتها شده متوجه شدید سیخ کردن کباب مهارت کافی ندارید و هر وقت میخوایین کباب درست کنید سیخ جدا میشه و بروی شعله یا ذغالتون میریزه.
شاید فکر کنید خب تنها علتش حتمآ جدا شدن کباب از سیخ متعادل نبودن چربی و یا مواد کوبیده است در صورتی که تحقیقات حاکی از این هستش عمده ترین دلیل این کار توزیع ناهمگون گوش روی سیخ هستش.

کباب ساز خانگی

ما امروز قصد داریم این مشکل شما رو با دستگاه کباب پز خانگی آسانگیر تک برای شما بسیار ساده کنیم.
شما فقط کافی هستش مواد لازم را طبق دستور عمل زیر تهیه سپس درون محفظه دستگاه کباب ساز خانگی آسان گیر تک قرار بدین و سیخ های کباب را در جای مخصوصش قرار بدین سپس دستگیره دستگاه رو بچرخونید. با چرخشاندن این دستگیره سیخ کباب از دستگاه بیرون آمده و مواد بروی سیخ به صورت یکنواخت چسبانده شده است.

کباب ساز

ویژگیهای دستگاه کباب ساز خانگی آسان گیر تک :

دارای محفظه ای جهت قرار دادن گوشت و دسته ای دارای لولا

کارکرد دستگاه بسیار راحت بوده و شما به راحتی می توانید کباب درست نمایید

کافی است یکبار این دستگاه کباب زن را تجربه نمایید تا همیشه برای پخت کباب از دستگاه کباب ساز خانگی آسان گیر تک استفاده نمایید

دارای 6 عدد سیخ کباب کوبیده رایگان

نحوه مونتاژ دستگاه

 دستگاه کباب ساز

بدنه پاييني يا موتورمكانيكي دستگاه اولين قطعه در مونتاژ است.

کباب ساز

بدنه مياني به صورتي كه قسمت نيم دايره اي آن به سمت پايين و قسمت مستطيلي آن به سمت اول دستگاه بر روي بدنه اصلي نصب مي شود. بدنه مياني محل قرار گرفتن قطعه حلزوني يا ماردون وقالب كباب مي باشد.

کباب ساز

در مرحله سوم مونتاژ، قطعه حلزوني يا ماردون به همراه چرخ دنده در شيار قرار دهيد. همچنين قالب حجم گيري كباب كه در سايز ١٠٠ گرمي مي باشد در زوارهايي كه در انتهاي بدنه مياني مشخص شده قرار بدهيد.

 دستگاه کباب ساز

بدنه بالايي را كه به همراه مخزن مي باشد بر روي بدنه مياني قرار دهيد. دقت كنيد زماني كه بدنه بالايي را قرار مي دهيد قالب حجم كباب و چرخ دنده به درستي در جاي خود قرار گرفته باشد.

 دستگاه کباب ساز

قفل هاي دستگاه رو ببنديد.

کباب ساز

ريل را درون تونل ريل قرار دهيد.

 دستگاه کباب ساز

در اين مرحله دسته چرخاننده را به انتهاي ميله قطعه حلزوني يا ماردون كه از دستگاه بيرون زده را نصب كنيد.

 دستگاه کباب ساز

در مرحله اخر گوشتكوب را در داخل مخزن بگذاريد.

کباب ساز

روش آماده سازی و عمل آوری :

1- دقت کنید که برای به سیخ کشیدن کباب باید از سیخ هایی استفاده کنید که به اندازه کافی پهن باشند. استفاده از سیخ های باریک جوابگوی کار شما نیست.

2- قبل از شروع کار و به سیخ کشیدن کباب چند کار دیگر نیز باید انجام شود. اول از یک کاسه کوچک آب داغ کنار خودتان قرار دهید.سپس دست خود را در کاسه خیس کنید و یک مشت از مایه را برداشته و به شکل دوک در بیاورید و بعد از این کار سیخ را روی دوک بگذارید و سعی کنید سیخ را با مایه پوشش دهید. در آخر دوباره باید دست خود را در کاسه آب داغ خیس کنید و روی سیخ قرار دهید طوری که جای انگشتان شما روی سیخ باقی بماند. سپس ابتدا و انتهای سیخ که کباب به آن چسبیده است را مرتب کنید و سیخ را برای کباب کردن کنار بگذارید. البته دستگاه کباب ساز خانگی آسان گیر تک این مرحله را برای شما آسان کرده و شما میتوانید این مرحله را با کباب زن پردیس انجام دهید.

 دستگاه کباب ساز

کباب ساز خانگی

نکته:اگر فکر می کنید با رعایت کردن این نکات باز هم ممکن است کباب شما از سیخ جدا شود می توانید یکی دو تخم مرغ جهت اطمینان به مایه کباب اضافه کنید و یا بسته به میزان گوشت مقدار کمی جوش شیرین به گوشت بزنید و یا یک نصف سینه گوشت مرغ با گوشت گوسفندی مخلوط و چرخ کنید.

قیمت این محصول : 110000 تومان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق برای این سایت محفوظ است. اللــهم صــل علــی محــمد و آل محــمد و عجل فرجهــم

Copyright Khabis.iR© 2015 - Allrights Reserved. | Rip By Beautidesign